Naslovna Novosti CLAUSTRA+ LIKE Kras'n'Krš Putevima Frankopana INNOCULTOUR MUZEJ
INNOCULTOUR - 4. sastanak

INNOCULTOUR | 4. SASTANAK PROJEKTAU Ostellatu (Italija) je 15. veljače održan četvrti sastanak Interreg V A Italija-Hrvatska 2014-2020 projekta Innocultour, kojeg je organizirao glavni partner Delta 2000. Na sastanku su bili svi partneri projekta. Sastanak se odvijao u dvije prostorije istovremeno.

Dio projektnih partnera razgovaralo je o situaciji nakon drugog projektnog izvještaja. Vanjski ekspert projektnog partnera PP2 Veneto Region, Sinfonia, prezentirala je odrađene marketinške aktivnosti te iznijela plan za nadolazeće aktivnosti. Partneri su izmijenili iskustva o provedenim radionicama s dionicima u kulturi i mladima. Također, tema sastanka bio je i nadolazeći Međunarodni sajam turizma Place2go na kojem Projekt treba sudjelovati, kao i o sljedeći planirani sajmovi. Osim toga, riječi je bilo i o predstojećim aktivnostima na temu "Poboljšanje pristupačnosti na lokalitetima kulturne baštine".

U drugoj prostoriji skupina stručnjaka je evaluirala kreativne ideje za lokalni turizam predstavljene na Zajedničkom pozivnom natječaju, odnosno na Joint Call Competition. Na natječaju je sudjelovalo gotovo dvadeset predlagatelja, a prva tri dobitnika dobit će naknadu od pet tisuća, tri tisuće, odnosno dvije tisuće eura. Pobjednici natječaja bit će poznati nakon dodatnog sastanka.

Više informacija možete saznati na stranicama glavnog partnera: LP DELTA 2000, info@deltaduemila.net